Hoogwaardige productpresentatie

U bent een moderne producent? Dan zult u waarschijnlijk veel energie gestoken hebben in de vormgeving van uw product. Moet uw product online dan gereduceerd worden tot een lap tekst of juist van het scherm spatten?

Wij geloven in het laatste. Een aantrekkelijke productpresentatie leidt dan ook bewezen tot hogere verkopen. Visualisatie zit daarom diep in het DNA van onze configurator genesteld. Ieder scherm, iedere stap, iedere optie; ieder element in de configurator kan begeleidt worden met aantrekkelijk beeldmateriaal. Zo zorgen wij dat potentiële klanten een hogere waarde hechten aan uw product.

  • Screenshot - Elfskot Product Configurator
  • Screenshot - Elfskot Product Configurator
  • Screenshot Vredo - Elfskot Product Configurator

Wat je ziet is wat je krijgt

Koopt uw eindklant dagelijks een product van u? Zeer waarschijnlijk niet, kleine kans dus dat uw eindklant alle ins en outs van uw product kent. Daarom moet uw eindklant er op allerlei manieren van verzekerd worden dat hij de juiste dingen configureert. Een plaatje zegt dan meer dan 1000 woorden: Laat uw klant mijn zijn eigen ogen zien hoe zijn configuratie eruit ziet. Niet alleen verbluffend, ook nog eens bevestigend.

Het IKEA Effect

Bent u bekend met het Ikea effect? Een klant hecht meer waarde aan zijn Ikea meubel dan aan een kant-en-klaar meubel, omdat de klant het Ikea meubel zelf in elkaar heeft gezet. Laat ook uw klant zijn eigen product in elkaar zetten met de Elfskot product configurator!

Vraag niet wat uw gebruiker wil, vraag wat hij nodig heeft.

Zeker bij ingewikkelde producten kan het aantal keuzemogelijkheden overweldigend zijn. Hoe ben je als eindklant dan nog verzekerd van de juiste keuze? Onmogelijk.

Vraag daarom niet naar welke oplossing de eindklant heeft maar naar welk probleem de eindklant heeft. Vraag daarom niet wat voor grijper uw eindklant op zijn robotarm wil maar naar welk fruit hij verwerkt. Vraag niet naar welke breedte band uw eindklant onder zijn landbouwwerktuig wil maar op welke ondergrond hij rijdt. Laat onze configurator vervolgens de oplossing presenteren. Zo is uw uw eindklant altijd verzekerd van de keuze die aansluit op zijn situatie.

Een lange, onoverzichtelijke lijst met keuzemogelijkheden? Dat past meer bij uw concurrent.

Stimuleer uw verkoop

Cross-selling en een vergroot bereik stimuleren uw sales. We helpen u een verkooptechniek te implementeren die werkt. We bieden u de handvaten om uw omzet te vergroten en uw bedrijf te laten groeien.

tomorrows-customers-buy-online

Configureer onderweg

Ja, we noemen het toch maar even. Want terwijl tegenwoordig zo’n 75% van het internetverkeer plaats vindt op telefoons en tablets, lijken veel softwareleveranciers de grootste moeite te hebben om de platformen te ondersteunen.

Onze configurator is uiteraard volledig responsive en touch-screen vriendelijk. Wij begrijpen namelijk dat configureren ook gewoon leuk is; iets wat je uit nieuwsgierigheid doet als je ’s avonds onderuitgezakt op de bank zit met je tablet op schoot.

Een rijke ervaring dus. Standaard.

Wie een online configurator wil, wil een configurator die met trots aan het publiek getoond kan worden. Tot voor kort was dat alleen bereikbaar met duur maatwerk. Onze configurator moet bereikbaar zijn voor grote multinationals en voor kleine bedrijven. Daarom zitten alle bovengenoemde features er gewoon standaard in. Zo presenteren we ’s werelds eerste rijke online configurator die ook bereikbaar is voor het MKB.

increasing-product-complexity