catalyst-for-improvement

Aantrekkelijke omgeving

Rommelige invulformulieren vindt u niet binnen de Elfskot Configurator. Uw product wordt gepresenteerd in een aantrekkelijke user interface. Zo komt uw product altijd tot zijn volste recht. Een aantrekkelijke omgeving is bevorderlijk voor de verkoop en prettig voor de gebruiker. Volgens ons is dat noodzakelijk, zo kunt u de configurator bijvoorbeeld ook met een goed gevoel op uw website plaatsen.

Intuïtieve configurator

Wij snappen niet zo goed waarom een ingewikkelde productstructuur zou moeten leiden tot een ingewikkelde product configurator, dat is toch helemaal niet handig voor een gebruiker? Daarom werkt de Elfskot configurator met een intuïtieve interface die het configureren van zelfs het meest complexe product reduceert tot een routine. De Elfskot configurator biedt een rustige omgeving voor de gebruiker, zodat een gebruiker niet verdrinkt in een overdaad aan informatie en variabelen. Zo is het overzicht altijd veilig gesteld. Door de illustraties te voorzien van hotspots snapt een gebruiker altijd “waar hij bezig is”. Wijzigingen worden meteen visueel weergegeven, zodat de gebruiker meteen ziet wat hij gewijzigd heeft.

Waarom zouden we het moeilijker maken?

prerequisite-steps

Geen programmeerwerk

De Elfskot Configurator is namelijk uw verkooptool. Daarom moet de configurator ingericht kunnen worden door mensen die verstand hebben van verkopen en niet van programmeren. Programmeren is voor programmeurs, niet voor product of sales managers. Daarom heeft onze configurator in tegenstelling tot andere configuratoren geen ingewikkelde scripts nodig om complexe productstructuren te kunnen ondersteunen. Sterker nog: Het kán niet eens. We hebben er slimme kunstmatige intelligentie inzitten, waardoor het opbouwen van zelfs de meest ingewikkelde productstructuren slechts en alleen muisklikken vergt.

connectiviteit

Connectiviteit

ERP systemen, planningsprogramma’s, PLM systemen, indien nodig zelfs machinesturingen. Ons maakt het niet uit: De public API van Elfskot configurator koppelt met ieder systeem van iedere ontwikkelaar. En dat hebben we best goed voor elkaar: De API is ontwikkeld met state-of-art technologie waardoor deze een bijna grenzeloze flexibiliteit kent. Of uw systeem nou lokaal draait of in de cloud.

Voor de grotere ERP systemen hebben we standaard koppelingen. Andere koppelingen bouwen we een maatwerk oplossing voor.

Kennis van de maakindustrie

Wij zijn industriëlen in hart en nieren. Met achtergronden in supply chain management, industry 4.0, productietechniek en sales. En ja, ook voor we met Elfskot begonnen waren we al voor verschillende bedrijven actief in product configuratie. Juist de reden waarom we met Elfskot begonnen zijn. Wij begrijpen uw bedrijf en wij weten wat u nodig heeft. Zo verkopen wij geen software maar oplossingen. Beloofd.

welding robot
erlenmeyer

Proof of Concept

Wij helpen u graag op weg. Daarom bieden wij een Proof of Concept aan, waarbij we samen met u één productlijn in de configurator plaatsen. Voldoet de Proof of Concept niet aan uw verwachtingen? Erg jammer, maar dan scheiden daar onze wegen. Vanzelfsprekend gaan wij er echter vanuit dat de Proof of Concept wel aan uw wensen voldoet, zodra u besluit met de Elfskot configurator verder te gaan dan kunt u de betreffende productlijn gebruiken als voorbeeld voor de andere productlijnen. De Proof of Concept bieden we aan voor een vooraf vastgestelde prijs en daar wordt niet aan getornd: Afspraak is afspraak.

Browser based, cloud based & live updates

De Elfskot configurator draait gewoon in uw browser. Dat is handig: Browsers staan pre-geïnstalleerd op PC’s, laptops, tablets, telefoons, VR-brillen, spelcomputers, TV’s, horloges, infotainment systemen van auto’s en al het andere denkbare met een scherm. Voortaan configureert u uw product op ieder denkbaar apparaat.

En omdat de configurator browser based is, beschikt u altijd over één release: De aller laatste. Nooit meer problemen met updates (die mislukken), nooit meer problemen met verschillende releases op verschillende PC’s. De Elfskot configurator is te allen tijde up-to-date, functioneel en operationeel.

De configurator kan altijd en overal ter wereld gebruikt worden doordat deze gehost wordt in de cloud. Maar liefst op 5 servers tegelijk, verspreid over de hele wereld. Daarmee garanderen we 100% uptime en overal ter wereld snelle laadtijden.

cloud software
vredo

Generieke toepasbaarheid

Mechanische apparaten of high-tech installaties, multinational of MKB’er, de Elfskot Product Configurator bedient ze allemaal. We maken ons verkoopkanaal generiek toepasbaar voor alle producten en alle producenten. Bovendien geen maatwerk: al onze klanten draaien met dezelfde versie dus alles wat wij ontwikkelen is voor iedere gebruiker beschikbaar.